Vacture “Instructeur Manege”

Posted on

Voor onze manege zijn we vanwege uitbreiding op zoek naar een instructeur voor onze groepslessen. Wij zoeken iemand, die zelf rij-ervaring heeft en bij voorkeur ook wedstijdervaring heeft. (hoeft nu niet meer actief te rijden of in wedstrijden te zijn).

Het gaat om kinderlessen op maandag, dinsdag en donderdag tussn 15.30u en 19.00u. Bij elkaar ca. 9-10 uur per week. Kun je andere dagen/tijden, zijn we ook in je geinteresseerd. Wij verzorgen alle werkdagen en weekenddagen in de week lessen. 

Het gaat om zowel beginnerslessen, kabouterlessen als om meer rijdende ponylessen. Met deze laatste maak je ook regelmatig een buitenrit. Je begeleid deze ritten te paard. 

Natuurlijk vind je kinderen leuk, kun je hen enthousiast maken, over angst heenhelpen, ze paardrijtechniek leren. Dit alles op een op kinderen aansluitende manier.

We staan open voor alle leeftijden. 20+, 30+, 40+, 50+, 60+. Leeftijd is niet zo van belang. Je moet er vooral zin in hebben om kinderen te leren paardrijden. Mocht je nog niet over de diploma’s instructeur beschikken, is bespreekbaar dat je deze via ons gaat halen.

Lijkt dit je wat, komen we graag met je in gesprek.

Informatie via Desiree Dankelman 06 234 699 76