Foto’s pony’s

Maddox is een lieve rustige pony, die je graag het ponyrijden leert. Springen maakt hem enthousiast en doet hij graag.


Penny’s Gem is een mooie stevige Wesh Cob. Als je op haar zit, geeft ze je rust en vertrouwen. Een lieve eigenwijze dame waar onze ruiters graag op rijden. Ook een buitenrit maakt haar blij.

Noeska is een echte dame. Vaak heeft ze haar neus nieuwsgierig uit haar stal. Zij is heel veelzijdig. Springen vind ze superleuk en dan zie je haar pit. Voor onze kabouterruiters is zij lief en rustig. Ook in de dressuurbaan kun je goede sier met haar maken.

Midi en Brammetje, Erica en Laurey en Jozef en Gipsy zijn onze sterren, die we inzetten voor onze kinderfeestjes. Ze genieten als je hen poetst en knuffelt. Zij zijn de mascottes van onze manege. Ook op ponydagen en ponykampen vinden ze het leuk bij spelletjes ingezet te worden.


Baloe is een pony met karakter. Hij houdt erg van spelen en spelletjes. De rits van je jas maakt hij graag voor je open. Met springen maak je hem blij. Op stal houdt hij van knuffelen en spelen met alles.

Adje is onze lieve kanjer, die iedereen vertrouwen geeft. Ook weer een super veelzijdige pony, die alles kan. Springen, dressuur, voor de koets. De beginnende ruiters en de ervaren ruiters worden blij van Adje.

Annemarie is een erg fijne pony. Voor de ruiters is zij rustig en braaf. Ook voor de kleinere volwassen ruiters is zij een paard met dat vertrouwen geeft. Ook een echte lieverd op buitenritten. In stal een diva, die wil dat je duidelijk met haar communiceert.

Tony’s Pet is een fijne pony. Wil altijd voor je werken. Op stal is het een lieve knuffel. Altijd goedgehumeurd.

Freckles vind het heerlijk als je hem poetst en knuffelt. Hij is een echte goedzak. Hij geeft zijn ruiters vertrouwen door zijn rust. Ook van een sprongetje maken wordt hij blij.

Jack is wolf in schaapskleren. Superlief en braaf voor de beginnende ruiters. Ondeugend voor de ervaren ruiters. Een echte alleskunner. Leert kinderen goed rijden en springt als de beste. Met een buitenrit maak je hem blij.

Betty Boop heeft de rust en eigenzinnigheid van een tincker, die ze is. Kinderen krijgen veel vertrouwen van haar en zitten fijn op haar. Als er eten in de buurt is, wordt ze een echte flirt.

Blue is leuk voor alle ruiters. Dressuur, spingen, buitenrijden, spelen, poetsen. Hij vindt het allemaal best. Iedereen is dan ook dol op hem.

Bontje is een lieve dame, die geniet van mooie vlechten in haar manen. In rijden kan ze alles. Een fijne pony dan ook om op te leren.

Chanone is een erg mooie actieve pony. Een lieverd, die graag voor je werkt. Van spingen wordt hij soms wat te enthousiast. Hij vindt het fijn dat je hem poetst.

China Doll doet haar naam eer aan. Een echt poppetje. Ze verwacht dat je lief en met rust met haar omgaat. Actief in het rijden en lief voor kleine kinderen.

Hasso is in het verleden marathonpony in de koets geweest. Bij wedstrijden wil hij dan ook alleen maar racen. In de lessen is hij top. De rust zelve en geeft ruiters kans hun balans te vinden. Springruiters worden ook blij van hem.

Ini heeft het karakter wat bij kleine, dikke welsh a pony’s hoort. Superlief in de stal. Stabiel om op te zitten met een gezonde eigenwijsheid erbij. Als je haar kent, is het een echt lieve pony.

Llinos is een leuke Welsh a pony. Wil graag voor je werken met een lichte eigenwijsheid daarbij. Op buitenrit is ze een blije gup. In de kabouterlessen hebben we haar er graag bij.

Romeo is een alleskunner. Lief in stal voor de kinderen. Dressuur, springen, buitenrijden kom maar op.

Steppke is een echte tank. Weet waar hij wil lopen en gaat daarvoor. Degenen die hem weten te overtuigen, hebben een super pony aan hem. Dressuur, springen, buitenrijden….alles vindt hij dan oke.

Ook onze Tilly weet waar ze wil lopen en gaat daarvoor. Degenen die haar aankunnen hebben een top pony. Voor onze kabouters is ze superfijn.

Onze Vulcan is een echte schat en ook nog supermooi. Altijd goedgemutst en iedereen kan er mee overweg. Een topper in het rijden.

Foto’s paarden

Aduria is een lieve merrie, die allround inzetbaar is. Haar basis is M dressuur en het springen gaat ze ook steeds leuker vinden.

Beertje Balou is een heerlijk paard. Zij geniet van onze buitenritten en is zowel voor beginner als meer gevorderde ruiters een fijn paard.

Bise is een fanatiek paard. Goed in dressuur en springen. Een paard voor de gevorderde ruiter. Van springen wordt zij enthousiast en dat moet je kunnen beheersen. Als Z springpaard maakt zij een echt grote sprong. Met dressuur moet je goed in balans zitten, dan is zij op M niveau te rijden. Een leuk paard voor wie wat verder is in paardrijden.

Castor is een blije gup. Staat open in het leven en vindt alles interessant en wil erbij zijn. In het rijden stabiel en betrouwbaar.

Wat een leuk paard is Cinzana. In dressuur beheerst ze oefeningen tot hoger niveau. Voor de ervaren ruiter is ze in springen geweldig. Zal nooit weigeren, maar wordt soms iets te enthousiast.

Forame is een fijn paard. Stabiel en rustig wat rust geeft in het paardrijden.

Gina heeft divagedrag op stal, maar met rijden maakt ze dit dubbel en dwars goed. Springen, dressuren, buitenritten, ze kan het allemaal. Weer een allrounder en inzetbaar voor alle ruiters.

Pride Grandaro (Granus) is een lieverd van een paard. Op stal wil hij ieders aandacht en geeft deze ook terug. Granus is op M-niveau geschoold. een paard waar je dus ook heerlijk op kunt rijden.

Outback Jack is vooral ingezet geweest als springpaard. Als reserve in ons M viertal op muziek doet hij het ook super. In de springlessen leert hij menig ruiter springen. Een rustige goedzak.

Knappe Uno heeft Z dressuur gelopen in de sport. Deze nestor is in zijn hoofd nog een 4-jarige. Hij verwelkomt zijn ruiters met open blik.