Foto’s pony’s


Maddox is een lieve rustige pony, die je graag het ponyrijden leert. Springen maakt hem enthousiast en doet hij graag.


Penny’s Gem is een mooie stevige Wesh Cob. Als je op haar zit, geeft ze je rust en vertrouwen. Ze geniet van ruiters. Ook een buitenrit maakt haar blij.

Noeska koets

Noeska is een echte dame. Vaak heeft ze haar neus nieuwsgierig uit haar stal. Zij is heel veelzijdig. Springen vind ze superleuk en dan zie je haar pit. Voor onze kabouterruiters is zij lief en rustig.
Ook in de dressuurbaan kun je goede sier met haar maken.

Erica

Erica, Laurey, Midi en Brammetje zijn onze sterren, die we inzetten voor onze kinderfeestjes. Ze genieten als je hen poetst en knuffelt. Zij zijn de mascottes van onze manege.

IMG_5106 S
Baloe is onze kanjer, die voor startende ruiters erg zorgzaam is en ervaren ruiters veel pit geeft. Met springen maak je hem blij. Op stal houdt hij van knuffelen en spelen met alles.

IMG_5188IMG_5450
Adje is onze lieve kanjer, die iedereen vertrouwen geeft. Ook weer een super veelzijdige pony, die alles kan. Springen, dressuur, voor de koets. De beginnende ruiters en de ervaren ruiters worden blij van Adje.

IMG_7584

Annemarie is een erg fijne pony. Voor de ruiters is zij rustig en braaf. Ook voor de kleinere volwassen ruiters is zij een paard met dat vertrouwen geeft. Ook een echte lieverd op buitenritten.

Tony’s Pet is een fijne pony. Wil altijd voor je werken. Op stal is het een lieve knuffel. Altijd goedgehumeurd.

Mickey zal altijd voor je door het vuur gaan. Een springpony, die een goede basis in dressuur heeft. Zowel voor de startende ruiter als voor de ervaren ruiter.

Freckles vind het heerlijk als je hem poetst en knuffelt. Hij is een echte goedzak. Hij geeft zijn ruiters vertrouwen door zijn rust. Ook van een sprongetje maken wordt hij blij.

Jack is een echte alleskunner. Leert kinderen goed rijden en springt als de beste. Met een buitenrit maak je hem blij.

Foto’s paarden

FB_IMG_1474385614961 FB_IMG_1474385586836

Zorbertha is een lieve merrie. Wil altijd voor je werken met veel enthousiasme. Ze zit als een huis.
Omdat ze niet zo groot is, is het een fijn paard voor velen. Ook staat zij graag voor de koets.

Pride Grandaro (Granus) 3 Pride Grandaro (Granus 1)

Pride Grandaro (Granus) is een lieverd van een paard. Op stal wil hij ieders aandacht en geeft deze ook terug. Granus is op M-niveau geschoold. een paard waar je dus ook heerlijk op kunt rijden.

Bise is een fanatiek paard. Goed in dressuur en springen. Een paard voor de gevorderde ruiter. Van springen wordt zij enthousiast en dat moet je kunnen beheersen. Als Z springpaard maakt zij een echt grote sprong. Met dressuur moet je goed in balans zitten, dan is zij op M niveau te rijden. Een leuk paard voor wie wat verder is in paardrijden.

Dex is een rustig en stabiel paard, dat voor iedere ruiter fijn is om te rijden. Ben je nog wat onzeker, dan kan Dex je vertrouwen geven.

Gina heeft divagedrag op stal, maar met rijden maakt ze dit dubbel en dwars goed.
Springen, dressuren, buitenritten, ze kan het allemaal. Weer een allrounder en inzetbaar voor alle ruiters.

Sir Royal Salsa is een echte dressuurtroef. Heeft Z dressuur gelopen en is een paard waar je veel van kunt leren. Is rustig en stabiel van karakter.

Tjalina rijdt op M dressuur en M springniveau. Een paard voor de gevorderde ruiter. Zij vraagt van de ruiter dat deze al wat meer balans heeft. Tjalina is energiek en op stal een lief paard.

Britt is een fijn allround paard. Dressuurlessen, springlessen. Ze doet het allemaal. Als ze in beweging is, staan haar oortjes altijd naar voren.